Cumparare si Conditii

Pentru a cumpara icoane online puteti:

 a.  face o comanda online prin formularul de comanda

 sau

 b. prin telefon sunand la unul din numerele de telefon afisate in pagina de contact.

 

Transport

 

Daca produsele se afla pe stoc, comanda va fi livrata in aceeasi zi/cel tarziu a doua zi (pentru platile ramburs) sau de la data confirmarii platii dvs. de catre banca noastra (in cazul platilor prin virament bancar). In cazul in care produsele nu se afla pe stoc, comanda va fi executata si expediata in cel mult 5 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii.

Ne rezervam dreptul de a refuza comenzi in regim de urgenta, daca nu putem garanta expedierea produselor in timp util.

Livrarea produselor se face prin societatile de curierat rapid partenere. Puteti alege locatia acasa, la serviciu sau o alta adresa, fara nici un cost suplimentar.

Timpul de livrare este de 24-48 de ore din momentul ridicarii coletului de catre curier.

Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele intarzieri cauzate de catre firmele de curierat. Va rugam sa ne solicitati nr. de identificare AWB al expeditiei, cu ajutorul acestuia putand verifica stadiul efectuarii livrarii.

MODALITATI DE PLATA

Toate produsele de pe icoanepictate.ro au afisate preturile in RON cu TVA. In functie de modalitatea de plata aleasa de dvs., la pretul produselor se vor adauga costurile de transport si/sau de ramburs.

Pentru a achita produsele comandate, icoanepictate.ro va pune la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

1. Plata prin ramburs

Daca ati ales sistemul de plata ramburs, plata produselor se face integral in momentul livrarii comenzii de catre curier la adresa indicata de dumneavoastra. Odata cu receptionarea coletului va trebui sa achitati contravaloarea produsului, taxa de transport si taxa de ramburs. Valoarea taxelor de transport variaza in functie de greutatea coletului, la care se adauga taxa de ramburs care este proportionala cu valoarea coletului. Taxa minima este de 30 RON. Timpul de livrare: 24-48 de ore din momentul validarii comenzii . Validarea se face de catre responsabilul de vazari, telefonic/prin e-mail.

2. Plata prin virament bancar (ordin de plata).

In aceasta situatie contravaloarea produsului si cheltuielile de transport se achita in avans in contul :

Asociatia "Liviu Balac" IBAN NUMARUL RO67BTRLRONCRT0312711901 deschis la Banca Transilvania, Suc. Buzau; C.U.I.: 34898195

Plata in avans ofera clientilor avantajul de a nu mai plati taxa de ramburs. Valoarea taxelor de transport variaza in functie de greutatea coletului. Taxa minima este de 17 RON. Livrarea o face curierul direct la adresa precizata in comanda. Timpul de livrare: 24-48 de ore de la confirmarea platii dvs. de catre banca noastra.

 

 

Pentru comenzile online este necesar sa faceti un cont pe site, cu user si parola. Daca aveti deja un cont, prima data trebuie sa va autentificati pentru a transmite comanda.

  

Cand deschideti un cont nou, informatiile trecute in campurile de inregistrare vor fi folosite pentru confirmarea comenzii si pentru livrarea ei.search

 

 

 

 

Site-ul permite navigari multiple dupa categorii (icoane pictate, icoane sculptate etc) si dupa reprezentarile icoanelor (tot pe coloana din stanga) sau cu ajutorul sectiunii "CAUTARE".

 

Oriunde v-ati afla pe site, veti putea vedea afisat un numar de telefon si o adresa de YM pentru contact rapid si suport. Comenzile telefonice au aceeasi valoare ca si celelalte modalitati de comanda. Numarul de telefon dedicat pentru comanda este: 0734 297 100

 

Va rugam sa ne transmiteti orice reclamatii sau sugestii privind modul de functionare al site-ului la office@icoanapictata.ro.

Conditiile de cumparare si de livrare se fac in conformitate cu termenii prezentati in sectiunea ''cum cumpar''.

 

 

Politica de retur: 
cumparatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumpararea, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte inclusiv ambalajul si accesoriile aferente; acestea nu trebuie sa prezinte sub nici o forma semne de uzura.

Denuntarea de contract se face doar in scris.

"Important: Sumele pe care le platiti vor fi inregistrate ca donatii si vor fi folosite pentru ajutorarea persoanelor cu dizabilitati si dezavantajate social! Am utilizat denumirile comerciale uzuale pe internet, pentru simplificarea procesului de donatii." 


G+
\
IcoanePictate.ro
Made by PaginaTa.net