Despre Noi

"...Pictez de 30 de ani icoane si am ajuns la varsta, cand ar trebui sa ajut oamenii napastuiti, tinerii si alte categorii sociale, sa invete cum sa faca icoane, sa sculpteze, sa-si deschida o afacere si sa se integreze in societatea noastra. Daca nu o fac eu atunci cine? E o intrebare pe care va rog sa v-o puneti si dumneavoastra"

  Liviu Balac

Asociatia "Liviu Balac" infiintata in septembrie 2015, isi propune prin acest proiect, ca din fondurile obtinute din aceste donatii, sa ajute persoanele cu dizabilitati si dezavantajate social.

Sa dea o sansa celor care au un handicap, sa demonstreze ca si ei au talent, ca sunt exact ca si noi, doar ca soarta le-a fost cumva potrivnica. 

Ei pot sa expuna in site lucrari proprii, care prin vanzare sa le ofere posibilitati de trai si de afirmare; sau indrumati de mestesugari din cadrul asociatiei, pot sa picteze si sa faca produse impreuna, cu materiale si materii prime oferite de Asociatia "Liviu Balac", folosindu-si capacitatile de lucru pe care le au.

Din decenta si pentru a respecta intimitatea persoanelor cu dizabilitati, le vom pune numele pe acest site numai cu acordul lor.

Va multumim tuturor celor care cumparand o icoana, faceti o donatie pentru ajutorarea semenilor nostri cu dizabilitati, dezavantajati social. 

De asemenea multumim mestesugarilor care vor sa fac donatii de materiale si materii prime, necesare desfasurarii activitatii.


G+
\
IcoanePictate.ro
Made by PaginaTa.net