OFERTE SPECIALE

Transport gratuit si Oferte speciale

 
 
Transport gratuit
 
Cumparati acum icoane pictate si transportul este asigurat gratuit pentru comenzi mai mari de 220 lei!
 
Pentru evitarea costurilor inutile, va rugam sa verificati cu atentie datele inainte de plasarea comenzii.
 
 
 
Oferte speciale
 
Asociatia "Liviu Balac" va ofera 3 tipuri de oferte speciale:
 
1. Oferte de sarbatori religioase
2. Oferte pentru companii, cantitati mari
3. Oferta cu ocazia zilei de nume (onomastica)
 
 
1. Oferte cu ocazia sarbatorilor religioase
Cu ocazia fiecarei sarbatori religioase (Sfintii Constantin si Elena, Sfintii Mihail si Gavriil, Sfantul Stefan, Sfantul Petru, Sfantul Vasile, Sfantul Ion etc.), aveti acces la oferte deosebite pentru fiecare tip de icoana care il reprezinta pe sfantul sarbatorit. Comanda dumneavoastra primita de noi in termen de 1 saptamana inainte de data sarbatorii religioase beneficiaza de un pret mai avantajos.
 
2. Oferte pentru companii, comenzi mari
Avand in vedere comenzile mari realizate de companii pentru diferite evenimente (sarbatorile de iarna - Craciun si Anul Nou, Sfintele sarbatori de Paste, alte evenimente), pentru fiecare comanda de acest tip beneficiati de un pret special. Astfel:
 
a. pentru comenzi mai mari de 50 de icoane, beneficiati de o reducere de 20% fata de pretul asfisat, din pretul total al achizitiei.
b. pentru comenzi mai mari de 100 de icoane, beneficiati de o reducere de 30% fata de pretul afisat, din pretul total al achizitiei.  
 
 
3. Oferte cu ocazia onomasticii
Urmeaza ziua de nume a unei persoane dragi si vrei sa-i faci un cadou de suflet, o icoana protectoare ce il reprezinta pe Sfantul ce poarta acelasi nume. Este un gest deosebit si memorabil! Si pentru ca astfel de gesturi conteaza si ne dorim sa fie tot mai des realizate, Asociatia "Liviu Balac"doresc sa va ofere inca un avantaj - un pret mai bun. Cand comandati, spuneti reprezentantului nostru faptul ca oferiti un cadou de onomastica unei persoane dragi - poarta acelasi nume cu sfantul reprezentat in icoana.
 
Oferiti cadouri speciale celor dragi, celor importanti in viata dumneavoastra! Asociatia "Liviu Balac" sustin gesturile frumoase si calde.

 


G+
\
IcoanePictate.ro
Made by PaginaTa.net