Termeni si conditii

Utilizarea site-ului www.icoanepictate.ro in scop personal este gratuita. Utilizand acest site sunteti de acord si respectati ceea ce este mentionat in meniul “Termeni si Conditii”.
Intregul continut al acestui site este proprietate a SC Icoane Pictate SRL si este protejat prin legea privind protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996).
Continutul site-ului www.icoanepictate.ro poate fi utilizat in scopuri comerciale doar cu acordul scris al S.C. Icoane Pictate S.R.L. 

In conformitate cu Legea numarul 677/2001 (pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare), SC Icoane Pictate SRL are obligatia de a administra datele personale furnizate de dumneavoastra in conditii de siguranta si doar pentru scopurile mentionate mai jos.

Scopurile colectarii datelor:

  1. informarea clientilor/utilizatorilor privind situatia contului lor de pe acest site,
  2. informarea clientilor/utilizatorilor privind evolutia si starea comenzilor,
  3. evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, marketing, administrative, cercetare de piata, analiza, urmarire si monitorizare a vanzarilor si de analiza a comportamentului de consum.

 

Prin completarea datelor dumneavoastra in formularul de creare de cont si/sau formularul de comanda acceptati neconditionat ca datele dumneavoastra personale sa fie incluse in baza de date a site-ului si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre SC Icoane Pictate SRL, afiliati si colaboratori ai SC Icoane Pictate SRL, pentru desfasurarea urmatoarelor activitati (fara a se limita): activitati comerciale, marketing, promovare a produselor si serviciilor, administrative, cercetare de piata, analiza si urmarire a comenzilor, vanzarilor si comportamentului de consum.

 

 

Prin citirea „Termeni si Conditii” luati la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege: dreptul de informare, dreptul de acces la date proprii, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. De asemenea, veti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

De asemenea, Icoane Pictate SRL, in conditii relevante pentru clienti, poate furniza datele cu caracter personal afiliatilor sau partenerilor, doar in conditiile unui angajament de confidentialitate si garantand ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare. Afiliati sau parteneri pot fi: asiguratori, prestatori servicii de marketing, curierat, promovare, servicii de plata intra sau interbancara, alte servicii, alte companii care dezvolta programe comune cu SC Icoane Pictate SRL de ofertare pe piata a produselor si serviciilor.
Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 


La inregistrare si pe parcursul utilizarii serviciilor site-ului de icoane trebuie sa va asigurati ca datele furnizate de dumneavoastra sunt corecte si complete. Orice modificare a datelor de contact furnizate la inregistrare trebuie anuntata prin actualizarea detaliilor personale.

La inregistrarea ca utilizator al site-ului www.icoanepictate.ro vi se va solicita introducerea adresei de email si a unei parole de acces. Pastrati confidentialitatea parolei. Veti fi singurul care cunoaste, poate si este responsabil pentru toate comenzile si actiunile efectuate pe contul cu parola dumneavoastra. In cazul in care cunoasteti sau suspectati ca o terta persoana cunoaste sau utilizeaza fara acordul dumneavoastra parola, va rugam sa ne aduceti la cunostinta de urgenta acest fapt, la adresa de e-mail office@icoanepictate.ro

SC Icoane Pictate SRL prin site-ul www.icoanepictate.ro isi propune sa va furnizeze cele mai bune servicii. Exista insa posibilitatea survenirii unor evenimente de forta majora. In aceste conditii, accesul dumneavoastra la site va fi temporar restrictionat, in scopul efectuarii de reparatii, lucrari de mentenanta sau introducerii de noi facilitati si servicii. Va rugam sa ne transmiteti orice reclamatii sau sugestii privind modul de functionare al site-ului la office@icoanepictate.ro

Conditiile de cumparare si de livrare se fac in conformitate cu termenii explicati in detaliu in sectiunea ''Cum cumpar''.

 

Politica de retur:
Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumpararea, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte inclusiv ambalajul si accesoriile aferente, acestea nu trebuie sa prezinte sub nici o forma semne de uzura.

Denuntarea de contract se face numai scris.


G+
\
IcoanePictate.ro
Made by PaginaTa.net